Liesbeth Diesfeldt

Specialisatie

Liesbeth Diesfeldt heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

· Slachtofferrecht

· Strafrecht

· Personen- en Familierecht

Ik ben sinds 1991 verbonden aan Diesfeldt Advocaten. Ik ben gespecialiseerd op het gebied van juridische bijstand aan slachtoffers van zedenmisdrijven en (zware) geweldsmisdrijven. Daarnaast behandel ik strafzaken (jeugd-en volwassenen) en familierechtelijke zaken.

Uitgangspunt voor mij is de passie voor mijn zaken en betrokkenheid bij de client. Passie is de hartslag van het werken in de advocatuur. Wanneer die ontbreekt is er sprake van mechanisch en plichtmatig werken.

Die passie komt tot uiting door een gedreven en persoonlijke aanpak naast deskundigheid waarbij het doel is om in overleg met de client voor het beste resultaat te gaan.

Mijn persoonlijke aanpak en betrokkenheid bij en voor de cliënt zorgen voor een optimale cliënt-advocaatverhouding. Daarnaast gebruik ik mijn deskundigheid om voor de cliënt het beste resultaat te bereiken.

Vanaf 2000 ben ik actief als advocate bij de JOS piketregeling (Juridische ondersteuning voor slachtoffers van zedendelicten) en thans ben ik bestuurslid van de Stichting LANGZS (landelijk advocaten netwerk (ernstige) gewelds- en zedenslachtoffers). LANGZS heeft een lans gebroken voor de verbetering van de positie van slachtoffers van zeden en geweldsmisdrijven zo is de mogelijkheid om schadevergoeding voor slachtoffers in een strafprocedure te verhalen aanmerkelijk verbeterd, is het spreekrecht voor slachtoffers uitgebreid en is er thans de mogelijkheid voor nabestaanden om affectieschade te vorderen.(www.langzs.nl)

Voor vragen of meer informatie kunt u mij op het onderstaande telefoonnummer bellen of het contactformulier invullen.

Contact


Telefoonnummer: 072 511 7659

E-mail: em.diesfeldt@diesfeldt-advocaten.nl