Het kantoor


Adres

Stationsweg 36

1815 CC Alkmaar

Diesfeldt Advocaten is in 1959 opgericht door het echtpaar Diesfeldt en is gevestigd in een monumentaal pand aan de Stationsweg te Alkmaar. Het kantoor is voortgezet door de dochters Hanneke Comans-Diesfeldt en Liesbeth Diesfeldt.

Diesfeldt Advocaten is een klein en dynamisch kantoor met een grote mate van expertise op het gebied van zowel de advies als de proces praktijk. Door de combinatie kleinschaligheid en ervaring, kunnen wij u een persoonlijke en efficiënte deskundige begeleiding bieden.

In 2019 viert Diesfeldt Advocaten een aantal mijlpalen. Om te beginnen bestaat ons kantoor 60 jaar. Een lange tijd waarin wij onze naam als vakkundig en betrouwbaar advocatenkantoor hebben gevestigd. Een mooi moment om terug te blikken, maar ook een mooie stimulans om onze dienstverlening op de vertrouwde manier voort te zetten.

Daarbij staat het belang van onze cliënten altijd voorop. Kennis, ervaring en een flinke dosis intuïtie stellen ons in staat om veel problemen op te lossen zonder in een juridische procedure te belanden. Maar als een rechtsgang onvermijdelijk is, streven wij naar het hoogst haalbare resultaat. Als wij u ergens mee van dienst kunnen zijn, neem dan contact met ons op. U bent altijd welkom voor een kop koffie en persoonlijk advies.