Hanneke Comans-Diesfeldt

Specialisatie

Hanneke Comans-Diesfeldt heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

· Letselschaderecht (slachtofferzaken)

· Gezondheidsrecht

In 1988 ben ik aan de Vrije Universiteit in het Nederlands recht afgestudeerd en in 1989 tot advocaat beëdigd. In 1994 heb ik de specialisatieopleiding personenschade in 1994 afgerond en ben ik mij volledig gaan toeleggen op het bijstaan van slachtoffers en de behandeling van letselschadezaken in de ruimste zin van het woord (verkeersongevallen, bedrijfsongevallen, medische aansprakelijkheid, productaansprakelijkheid, slachtoffers geweldsmisdrijven).

Dit jaar ben ik 30 jaar als advocaat werkzaam en 25 jaar gespecialiseerd als letselschade advocaat.

Ik behartig uitsluitend de belangen van slachtoffers en stel hun belang centraal door een meest professionele en specialistische rechtsbijstand te bieden.

Als slachtoffer van een ongeval, medische fout of misdrijf, zoekt u erkenning van het u aangedane leed. Begeleiding en juridische en praktische steun is in deze zeer emotionele periode van groot belang. Ik kan u die hulp bieden.

Naast mijn werk als advocaat, ben ik bestuurslid van de stichting Yannick, een stichting die tot doel heeft slachtoffers in het verkeer te voorkomen. Ook ben ik bezig om een protocol te ontwikkelen om de registratie van de ongevallen door de politie te verbeteren, waardoor de risico’s in het verkeer efficiënter kunnen worden aangepakt. Ik zet mij in om de positie van het verkeersslachtoffers te verbeteren.

Ik ben lid van de vereniging Letselschade Advocaten (LSA), Advocaten Slachtoffers Personenschade (ASP), Werkgroep Artsen Advocaten (WAA) en de Pan European Organisation of Personal Injury Lawyers (PEOPIL).

Voor vragen of meer informatie kunt u mij op het onderstaande telefoonnummer bellen of het contactformulier invullen.

 

Contact


Telefoonnummer: 072 5117659

Mobiel: 06 20402885

E-mail: jm.comansdiesfeldt@diesfeldtadvocaten.nl