mr. E.M. Diesfeldt (Liesbeth)

"Mijn twee sleutelwoorden zijn passie en aandacht'. Passie omdat dat de hartslag is van de advocatuur. Zonder hartslag is er sprake van computermatig en mechanisch werken en aandacht omdat zowel de cliënt als de werkzaamheden elke dag weer aandacht verdienen. Zonder aandacht wordt de cliënt gereduceerd tot een nummer/kenmerk in een dossier en zonder aandacht voor het werk is er sprake van routinematig handelen en werken.'"

Ik ben sinds 1991 verbonden aan Diesfeldt Advocaten. Ik ben werkzaam in de algemene rechtspraktijk en mijn specialisaties zijn arbeidszaken en zaken met betrekking tot slachtofferhulp. Dit varieert van het vorderen van schadevergoeding voor slachtoffers in straf- en civiele procedures tot het vorderen van straat-contactverboden.

Mijn persoonlijke aanpak en betrokkenheid bij en voor de cliënt zorgen voor een optimale cliënt-advocaatverhouding. Daarnaast gebruik ik mijn deskundigheid om voor de cliënt het beste resultaat te bereiken.

Vanaf 2000 ben ik actief als advocate bij de JOS piketregeling, Juridische ondersteuning voor slachtoffers van zedendelicten en thans ben ik bestuurslid van de Stichting LANGZS (landelijke advocaten netwerk gewelds- en zedenslachtoffers).

Functie: Advocate
Rechtsgebieden: (Jeugd)Strafrecht, Arbeidsrecht, Familierecht, Straat-contactverboden, Zedendelicten
Telefoonnummer: 072 511 7659
Faxnummer: 072 511 1208
Lid van: Vanaf 2000 actief bij de JOS piketregeling, juridische ondersteuning voor slachtoffers van zedendelicten en bestuurslid van de Stichting LANGZS (landelijke advocaten netwerk gewelds- en zedenslachtoffers).
Nevenfunctie(s): Bestuurslid van de Stichting Langzs (landelijke advocaten netwerk gewelds- en zedenslachtoffers).

Voorbeelden van actualiteiten waarbij mr. E.M. Diesfeldt (Liesbeth) u van dienst kan zijn: