mr. J.M. Comans-Diesfeldt (Hanneke)

Hanneke Comans-Diesfeldt

Als dochter van een advocatenechtpaar, is de advocatuur mij met de paplepel ingegoten.

Voor mij is de advocatuur en het bijstaan van slachtoffers een mooie combinatie. Het is elke keer weer een uitdaging om voor de cliënten, die in een moelilijke situatie verkeren, een goed resultaat te bereiken.

Ik ben in 1988 in het Nederlands recht aan de Vrije Universiteit afgestudeerd en ben vervolgens in 1989 tot advocaat beëdigd. Na het afronden van de specialisatieopleiding personenschade in 1994, ben ik mij zo goed als volledig gaan toeleggen op de behandeling van letselschadezaken in de ruimste zin van het woord (verkeersongevallen, bedrijfsongevallen, medische aansprakelijkheid, productaansprakelijkheid, slachtoffers geweldsmisdrijven).

Ik ben lid van de vereniging Letselschade Advocaten (LSA), Advocaten Slachtoffers Personenschade (ASP), Werkgroep Artsen Advocaten (WAA) en de Pan European Organisation of Personal Injury Lawyers (PEOPIL). Ons kantoor is aangesloten bij de organisatie 0800-ongeval en heeft het Keurmerk Letselschade.

Als nevenfunctie vervul ik vanaf 2008 de functie van voorzitter van de afdeling Road Traffic Accidents van PEOPIL. Recent heb ik ter gelegenheid van het jaarlijkse congres van PEOPIL een workshop verzorgd over het onderwerp Mensenrechten en Toegang tot het recht.

Functie: Advocate
Rechtsgebieden: Letselschade
Telefoonnummer: 072 5117659
Opleiding: Ik ben in 1988 in het Nederlands recht aan de Vrije Universiteit afgestudeerd en ben vervolgens in 1989 tot advocaat beedigd. Na het afronden van de specialisatieopleiding personenschade in 1994, ben ik mij zo goed als volledig gaan toeleggen op de behand
Lid van: Ik ben lid van de vereniging Letselschade Advocaten (LSA), Advocaten Slachtoffers Personenschade (ASP), Werkgroep Artsen Advocaten (WAA) en de Pan European Organisation of Personal Injury Lawyers (PEOPIL).
Nevenfunctie(s): Voorzitter van de afdeling Road Traffic Accidents van PEOPIL. Secretaris van Alkmaarsche Mixed Hockey Club.

Voorbeelden van actualiteiten waarbij mr. J.M. Comans-Diesfeldt (Hanneke) u van dienst kan zijn: